Zuid-Oost Azië
Zuid-Oost Azië map

Zuid-Oost Azië

Backpacken in Zuid-Oost Azië: plan je rondreis langs Indonesië en ga eilandhoppen op Bali of Lombok, trek met een motorfiets lang de rijstvelden in Vietnam of dwaal langs stranden en door jungles in Thailand. En wat dacht je van giganten Hong Kong of Singapore? Ontdek hier onze tips voor de ultieme Zuid-Oost Azië ervaring.

werken in het buitenland australie

Freelancen op reis

Werken als zelfstandige op reis, dat kan. Ik zocht het allemaal uit hoe ik als zelfstandige digital nomad ergens in de wereld kon worden.

vluchten van brussel naar hongkong

Eclectische maaltijden op je vlucht naar Hongkong met Cathay Pacific

Vliegen van Brussel naar Hongkong met Cathay Pacific is vanaf vandaag nóg comfortabeler en luxueuzer.

olifanten bezoeken chiang mai thailand

Olifanten kijken in Chiang Mai, Thailand: magda?

Waar kan je ethisch olifanten bezoeken in Thailand? Waar moet je op letten als je olifanten wil zien in Chiang Mai? Een checklist.

khao sok national park bezoeken thailand

De laatste wilde olifant in Thailand op de oevers van Khao Sok

Op doortocht in Thailand: een stop in Khao Sok National Park. Slapen op het meer en wilde olifanten spotten aan de oevers. Backbacken in Thailand met een beetje luxe en voldoende avontuur voor de bijna-dertiger.

remote werken city trip hong kong

Over remote werken in & Premium vliegen naar Hong Kong

Dit zijn enkele van de leukste plekken om remote te werken in Hong Kong en vliegen in stijl als een ware zakenman met de Premium Economy van Cathay Pacific

wat kost een wereldreis

Hoeveel kost een wereldreis?

Wat is de prijs van een wereldreis? Het hangt af van de type reis die je wil maken. Daarvoor moet je weten welke reiziger je bent. Je hebt 3 type’s: Frida, Stijn en Dax…

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren, de beste reisgidsen, praktische tips voor vakanties in de Azoren, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.