Nicaragua
nicaragua map

Nicaragua

Handige reistips om je vakantie te plannen naar Nicaragua, het land van de poezie met Maarten Inghels. - Reisblog Soms Ook Heimwee

nicaragua bezoeken maarten inghels reisverhaal

De geheime roep van de quetzal

Dichter en schrijver Maarten Inghels bezoekt Nicaragua. Lees dit kortverhaal en dompel je onder in het beste wat een vakantie in Nicaragua te bieden heeft.

op vakantie in nicaragua met maarten inghels

Ze zeggen dat iedereen in Nicaragua een dichter is.

Nieuw: Reizend dichter Maarten Inghels ging naar het Poëziefestival van Nicaragua en schreef een kort reisverhaal over zijn verblijf in Nicaragua.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.