Canada
canada map

Canada

Heerlijk! Vakantie naar Canada? Tips nodig voor een vakantie in dit magnifiek prachtige land? Soms Ook Heimwee is de reisblog over Canada vol goede reisverhalen, handige tips en prachtige foto's. Maak een roadtrip van Banff naar Jasper National Park in de rockies. Leer alles over kamperen in Canada. En wie weet spot je wel de coolste beren tijdens je droom vakantie naar Canada.

roadtrip canada vancouver banff

Dit is de mooiste roadtrip door Canada: Vancouver – Banff National Park

Een droomroute: de mooiste roadtrip van heel Canada gaat van Vancouver naar Banff National Park via de Icefields Parkway. Deze roadtrip door Canada van ongeveer twee weken is een onvergetelijke ervaring voor je vakantie in Noord-Amerika.

hoe maak je een wereldreis

Mission living-in-a-van: Goedkoop kamperen in Canada

Kampeertips voor West-Canada! Goedkoop en ecologisch kamperen in Canada: De mooiste roadtrip van Noord Amerika maak je tussen Vancouver en Jasper National Park.

roadtrip canada

De mooiste roadtrip van Canada: de Icefields Parkway van Jasper naar Banff

Een roadtrip door Canada plannen? Check de Icefield Parkway van Jasper naar Banff National Park. Absoluut de moeite!

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.