Verenigde Arabische Emiraten
verenigde arabische emiraten bezoeken

Verenigde Arabische Emiraten

Een reis plannen naar Abu Dhabi en de Verenigde Arabische Emiraten? Bezoek de snelste roller coaster van de wereld en de grootste moskee. Wat zeker doen in de UAE? Ontdek het hier

de skyline van dubai

Wat is leuker: Vakantie in Abu Dhabi of Dubai?

🇦🇪 Een praktische gids over reizen naar Abu Dhabi en Dubai. Welk van de twee emiraten moet je kiezen in de Verenigde Arabische Emiraten voor een onvergetelijke vakantie?

abu dhabi bezoeken wat te doen

Wat doen in Abu Dhabi: 6 heerlijke bezienswaardigheden

Een vakantie naar Abu Dhabi ga je niet snel vergeten. Bezoek prachtige moskeeën en paleizen, beleef een desert safari en geniet van de heerlijke luxe van de Verenigde Arabische Emiraten.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.