Fotografie

welke camera kopen voor op reis-1

Welke camera neem ik mee op reis?

Een complete gids voor beginners bij het kopen van de ideale camera voor op reis. Met handige tips om je vakantie foto’s nog mooier te maken. Enjoy!

foto blog reisblog travel blog belgie

De mooiste reisfoto’s van 2018

Incoming 2019, yes! Tijd voor nieuwe dromen, zotte toeren en straffe stoten. Tijd om nog meer van de wereld te zien en te tonen dat het wel zal lukken om te blijven reizen, ook al heb ik een huis gekocht. Aan januari beginnen, dat is ook altijd ev...

rondreis maken door mexico

In beeld: Yucatan & Quintana Roo, de twee mooiste provincies van Mexico

Een rondreis door Mexico boeken? Wat te doen als je een weekje in Mexico wil doorbrengen. Tips voor een prachtige vakantie in Cancun en Yucatan

De Belgische kust op haar mooist: een weekend aan zee in Bredene

De massa van dagjestoeristen en jengelende gocart-kinderen vermijden? De oplossing is een weekendje Bredene: het mekka van rust aan de Belgische kust.

souk bezoeken gadir

In beeld: De stoffige Souk van El Had in Agadir

Waarom je zeker Agadir moet passeren tijdens je roadtrip in Marokko: een fotoreportage over El Had, een van de grootste Marokkaanse souks.

citytrip porto plannen

Dit is Porto: gegrilde viskes, straten vol kleur en lekkere port

Citytrip Porto plannen? Goed. Prachtig Porto, diamant aan de Douro. Lees hier de tips van de redactie over de beste plekjes van deze mooie stad.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Instagram: show @yannickdepauw and @somsookheimwee feed