home. > blog.

Reisblog Soms Ook Heimwee

Verhalen, reistips & handige informatie over honderden bestemmingen over de hele wereld. Altijd met een persoonlijke touch of een aparte kijk. Hier vind je alle artikels.

Soms Ook Heimwee is er voor de bange hartjes die toch de wereld willen zien.

Wij vertellen verhalen.

Must-see reistips, beste restaurants en mooiste hotels, met voorkeur off-the-beaten-track, zoals dat gaat op andere reisblogs, zal je hier niet snel tegenkomen. Wel lees je op Soms Ook Heimwee wondermooie verhalen, persoonlijke storytelling en vergezeld van mooie foto's. Ben je toch op zoek naar praktische tips? Je vindt ze hier wel, maar je zal er het hele verhaal voor moeten lezen! Geniet er van.

Verhalen met de meeste hartjes

  australie map

  Australië

  20 artikels

  azoren kaart

  Azoren

  9 artikels

  belgie map

  België

  57 artikels

  faeroer map

  Faeröer eilanden

  3 artikels

  portugal map

  Portugal

  7 artikels

  verhalen van

  adembenemende

  schoonheid

  the balkan trail

  The Balkan Trail: een tricky trektocht door Albanië, Montenegro en Kosovo

  The Balkan Trail: een 7-daagse trektocht door de Balkan (Albanië, Montenegro & Kosovo). Dit is een van de mooiste wandelroutes ter wereld.

  roadtrip canada vancouver banff

  Dit is de mooiste roadtrip door Canada: Vancouver – Banff National Park

  Een droomroute: de mooiste roadtrip van heel Canada gaat van Vancouver naar Banff National Park via de Icefields Parkway. Deze roadtrip door Canada van ongeveer twee weken is een onvergetelijke ervaring voor je vakantie in Noord-Amerika.

  Vakantie in Chamonix

  Cha Cha Chamonix: de Franse Alpen op z’n best

  ⛰️ Vakantie inspiratie nodig? Chamonix in enkele prachtige foto’s. De Franse bergen roepen, de sneeuw kraakt. Een vakantie in de Franse Alpen doe je hier!

  winter vakantie in lapland

  De leukste dingen om te doen tijdens een winter in Lapland!

  Dit zijn de leukste dingen om te doen tijdens je vakantie in Lapland. Ontdek deze heerlijke winterbestemming: Fins Lapland.

  de mooiste wijndomeinen van de elzas

  Ooit word ik wijnbouwer, maar eerst een wijnvakantie in de Elzas

  Een wijnvakantie in de Elzas doen? Deze wijndomeinen moet je zeker bezoeken. De Elzas in Frankrijk aan de Duitse grens is een verborgen pareltje.

  weekend gent

  Genieten in Gent

  Een weekendje Gent voor mensen die graag van hotelletjes, lekker eten en gezelschapspelletjes houden. Inclusief tips voor slecht weer.

  Wie zijn we?

  Reisblog Soms Ook Heimwee

  Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
  Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen
  Algarve, Portugal

  Op de hoogte blijven?

  Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

  Instagram: show @yannickdepauw and @somsookheimwee feed