Jamaica
jamaica map

Jamaica

Soms Ook Heimwee in Jamaica – Belgische reisblog en fotografie voor grote twijfelaars en bange hartjes. Tips voor wereldreizen voor mietjes.

jamaica reis tips

People of Jamaica

Tijd om een reeksje in te lassen. Van reeksjes inlassen zal de wereld niet vergaan dezer dagen. En van reeksjes krijgen we nooit genoeg. Ahum. Een van de dingen waar ik me het liefst mee bezig houd in een ander land is mensen spotten. En daar...

All in Jamaica

Jamaica reistips: The Land of Alright

Soms Ook Heimwee ging op onderzoek met camera en cocktail. Een reisverslag en all in Jamaica reistips. En foto’s van Jamaica om bij weg te dromen…

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.