Code congé: Tenerife, een eiland met een sterretje

Vorig verhaal

Volgende verhaal

Code congé: Tenerife, een eiland met een sterretje

Op date met een eiland, zoals een nacht die je alleen in films ziet

Europa

Op date met een eiland, zoals een nacht die je alleen in films ziet

Wanneer ik op een eiland land, voelt het alsof ik voor het eerst tussen de lakens lig met een nieuw lief. Elke zijde wil ik gezien hebben, van kop tot teen, van kust naar kust. Ik wil haar ruiken en proeven. Zo ook wanneer onze niet-afgelaste-vlucht-wegens-Corona de daling inzet en Tenerife zie opdoemen door mijn raampje in de Atlantische Oceaan. Ze weet het nog niet, maar vannacht beleven we de nacht van ons leven.

Eerst verschenen op: 25 oktober 2020

Aan het laden...

Loading...

Effe snel laden...

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Aan het laden...