Heimwee naar de Ardennen?

Vorig verhaal

Volgende verhaal

Heimwee naar de Ardennen?

België

Barst jouw hart ook van fijne herinneringen aan kamperen in de Ardennen? Kijk je ernaar uit om ze weer op te zoeken gauw? Wel, dan hebben wij fijn nieuws voor jou: je kan nu deelnemen aan de wedstrijd om een voucher twv. 150 euro te winnen voor een verblijf in de Ardennen. Ben oui, youpi!… Continue reading Heimwee naar de...

Eerst verschenen op: 18 mei 2020

belgie map

België

Heimwee naar de Ardennen?

Barst jouw hart ook van fijne herinneringen aan kamperen in de Ardennen? Kijk je ernaar uit om ze weer op te zoeken gauw? Wel, dan hebben wij fijn nieuws voor jou: je kan nu deelnemen aan de wedstrijd om een voucher twv. 150 euro te winnen voor een verblijf in de Ardennen. Ben oui, youpi!

Als rasechte Belg of nieuwsgierige Nederlander ben je er vast al eens geweest: ons Waals gebergte, trots van het Zuiden. Het lijkt wel de groene long van België, blauw geaderd met breed klotsende rivieren en uittorende burchten en kastelen. De regio ademt avontuur en spanning, bedwelmt je met de heerlijkste aroma’s en lonkt je met haar eeuwenoude geschiedenis.

  • wildpark han
  • slapen in boomhutten
  • kamperen in de ardennen
  • grotten van han slapen in de ardennen
  • met kinderen kamperen in belgie

Zowat elk zonnig of winters weekend kloppen we graag aan bij de Cabane van Jan, vlak bij het rustieke La Roche-en-Ardenne, onze ultieme uitvalsbasis in de Ardennen. Of we rijden lukraak zuidwaarts en volgen de kronkels van de Ourthe, zoekend naar de beste zwemplekjes. Kajakken, vuurtjes stoken, een razendsnelle zipline afsjeezen. We denken weer aan die keer dat we gingen kamperen met geleende kinderen, knal tussen de beren en bevers, in een tent hoog in de bomen. Slapen in krakende boomhutten en heerlijk wegzakken in kraakverse witte lakens van een fijne B&B.

in boomhutten ardennen kamperen

Dat wij even wild van de Ardennen zijn als zij zelf, daar hoef je hier niet lang voor rond te klikken. Ons hartje trappelt van ongeduld om snel wat potten en pannen naast onze slaapzak te proppen en weer gauw naar beneden af te zakken. Of wie weet wel richting een friswit bedje temidden van het Ardense bos. Ook goesting gekregen? Lees dan snel verder om uit te vissen hoe je een gratis verblijf in de Ardennen kan scoren!

Hoe deelnemen?

Wallonië België Toerisme geeft een voucher weg ter waarde van 150 euro die je kan besteden aan een verblijf via Logis Hotels. Gezien de omstandigheden blijft de voucher geldig tot en met 31 mei 2021, zodat je voldoende tijd hebt om je weekendje te plannen van zodra mevrouw Wilmès groen licht geeft. Handig!

kamperen ardennen

Als je kans wil maken op dit gratis verblijf, alleen of met z’n allen, hoef je enkel het volgende te doen:

  • Ga snel naar Instagram en volg @yannickdepauw en @Wallonië.Ardennen
  • Maak zelf een post over je leukste, mooiste of meest bizarre herinnering aan een trip in de Ardennen. Voeg zeker de #ikmisdardennen toe en vergeet @yannickdepauw en @Wallonië.Ardennen niet te taggen.
  • Nog meer kans maken? Deel je post via je Instagram-stories met de juiste tags en krijg een extra lotje!

Done?

Heerlijk. Dan kan je nu alvast zoet wegdromen naar uitgestrekte bossen, gegrild lekkers op het houtvuur en een frisse trappist. Droom zacht.

kamperen in belgie
slapen in boomhutten met kinderen
kampvuur bouwen


kamperen tussen wilde dieren

Meer lezen over de Ardennen?

3 min


met liefde geschreven door
Charlie
Author background imageAuthor background image 2Charlie
met liefde geschreven door
Charlie
Ik ben Charlie. Ik eet graag mayonaise en ga graag op reis, in die volgorde. Of precies andersom.
Meer over Charlie

Vorig verhaal

Volgende verhaal

Deze reisverhalen vind je misschien ook wel tof...

img

Glamping in België

Glamping in België? Dat is kamperen met een beetje luxe. Dit zijn de mooiste glampings van...

Nu lezen

img

Wegisweg naar een Ardense tiny house

Ook altijd al willen overnachten in een tiny house? Wij trokken naar het charmante Saint-Hubert,...

Nu lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.