Europa

Eerst verschenen op: 20 november 2021

De nieuwe kalender is klaar voor je kerstboom!

De jaarkalender ligt voor je klaar in de Soms Ook Shop

1 min

Ook dit jaar weer de mooiste reisfotografie om elke maand opnieuw van te genieten. Met ruime invulvakjes, een handig ophangsysteem en op groot A3-formaat. Grijp ‘m snel!

De nieuwe kalender is klaar voor je kerstboom!

Vorig jaar experimenteerden we met het openen van de Soms Ook Shop en de verkoop van een fraaie jaarkalender, postkaartjes, stickers en prints. Dat liep eventjes hard, al waren we er te laat mee begonnen. Dit jaar zijn we er vroeger bij, zodat je niet meer langer moet nadenken over je eerste kerstcadeautjes! Hier is em, de jaar kalender voor 2022, goedkoper en met de veelgevraagde invulveldjes!

Bekijk de kalender hier

12 prachtige foto’s die je mee nemen op onze reizen. Met invulvakjes en voor slechts 16,95€.

webshop kalender somsookheimwee

Ook dit jaar weer de mooiste reisfotografie om elke maand opnieuw van te genieten. Met ruime invulvakjes, een handig ophangsysteem en op groot A3-formaat. Grijp em snel!

Een preview van de kalender

kalender webshop somsookheimwee

1 min


met liefde geschreven door
Yannick
Yannick
met liefde geschreven door
Yannick
Wereldreiziger, designer en fotograaf. Springsteen fanboy en zaalvoetbalkeeper. Daarnaast doe ik marketing bij madewithlove en ben ik het bonkend hart achter Soms Ook Heimwee
Meer over Yannick

Show Loader

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren, de beste reisgidsen, praktische tips voor vakanties in de Azoren, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.