De mooiste roadtrip door Italië

Vorig verhaal

Volgende verhaal

De mooiste roadtrip door Italië

Wat te doen in Ligurië en Toscane?

Europa

Wat te doen in Ligurië en Toscane?

Ik lig met mijn benen diagonaal gestrekt op de achterbank. Die vervloekte krampen ook in mijn benen. Hoe lang is het nog? Nog 7 uur. Zucht. Nòg 7 uur wachten voordat mijn Italiaanse roadtrip officieel van start gaat. Naast mij zoemt de frigobox op de achterbank, ach ja we zullen nog maar wat eten tegen de verveling. Dat haat ik altijd het meeste aan autoreizen, het lange wachten. Lasciatemi cantare… Uit de radio dreunt the best of Italian...

Eerst verschenen op: 12 december 2021

Aan het laden...

Loading...

Effe snel laden...

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Aan het laden...