5 Ozzie-blogs waar ik zin van krijg

Vorig verhaal

Volgende verhaal

5 Ozzie-blogs waar ik zin van krijg

Australië

Leukste reisblogs Australië NO WORRIES Twee Gentenaren die ongeveer helemaal doen wat ik graag zou willen doen. Hun blog staat boordevol praktische informatie voor iedereen die voor lange tijd (naar Australië) wil reizen, maar ook persoonlijke verhalen en reistips.Gelijkaardig: http://www.griet-en-david.be/ The World is a Circus De Belgische Liselotte – naast goeie vriendin van Nina ook ex-vtm journalist…

Eerst verschenen op: 25 juni 2014

australie map

Australië

5 Ozzie-blogs waar ik zin van krijg

Leukste reisblogs Australië

wat doen als soloblogger
 1. NO WORRIES

  Twee Gentenaren die ongeveer helemaal doen wat ik graag zou willen doen. Hun blog staat boordevol praktische informatie voor iedereen die voor lange tijd (naar Australië) wil reizen, maar ook persoonlijke verhalen en reistips.
  Gelijkaardig: http://www.griet-en-david.be/

 2. The World is a Circus

  De Belgische Liselotte – naast goeie vriendin van Nina ook ex-vtm journalist – schrijft op haar Engelstalige blog persoonlijke verhalen, waar zelfs de mindere kanten van het reizen aan bod komen. Ze reist alleen, impulsief en avontuurlijk. Het enige wat ze mist is de Belgische café-cultuur.

 3. Sil & Antoine Down Under

  Surfers die Australië doorkruisten met een busje. Dit jonge koppel toont hoe je met een klein budget maffe avonturen kan beleven.

 4. Tinne Cornelissen (Elsewhere) – Blog offline

  Jonge illustrator die het avontuur in Australië en Nieuw-Zeeland is gaan opzoeken. Ze woonde en werkte lang bij Bondi Beach en kan dus echte local tips geven. Nu lees je verder over haar avonturen in Europa. Schone foto’s en fijne verhalen mét ook handige fotografie-tips.

 5. Charliano

  Deze twee Nederlanders reden met een 4×4 de ongerepte delen van Australië door. Deze blog haalde mij volledig over de streep om te vertrekken.
  Wanneer vertrek ik??? Is het nog laaaaaaaang!!!!???

1 min


met liefde geschreven door
Yannick
Author background imageAuthor background image 2Yannick
met liefde geschreven door
Yannick
Wereldreiziger, designer en fotograaf. Springsteen fanboy en zaalvoetbalkeeper. Daarnaast doe ik marketing bij madewithlove en ben ik het bonkend hart achter Soms Ook Heimwee
Meer over Yannick

Vorig verhaal

Volgende verhaal

Deze reisverhalen vind je misschien ook wel tof...

img

Waarom op wereldreis vertrekken niet vluchten is

Voor wie alleen een wereldreis wil plannen, maar niet durft. Voor iedereen die een extra duwtje...

Nu lezen

img

Frodo achterna op Mount Doom, Nieuw Zeeland

Je hiket 26 kilometer over vulkanische ondergrond, door valleien en rond gifgroene meren....

Nu lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.