Spanje
spanje map

Spanje

Zin in een vakantie Alicante? Een roadtripje naar Valencia of wegdromen in Tenerife? Een vakantie naar Spanje is altijd de moeite waard, maar laat Benidorm misschien links liggen.  Lees hier de verhalen over reizen naar Spanje en droom weg bij de heerlijke foto's. Beste restaurants en beste hotels ga je hier niet snel vinden, maar wel unieke belevingen en tips voor een heerlijke trip!

een citytrip naar sevilla

Zinderend Sevilla – een heerlijke citytrip in Spanje

Een citytrip naar Sevilla? De flamenco dansen op Plaza de España, het eten van Andalusië, de prachtige architectuur, filmdecors en kleurrijke straatjes. Sevilla is het ideale weekendje weg of een topper tijdens je rondreis door Spanje

vakantie naar tenerife boeken

Code congé: Tenerife, een eiland met een sterretje

Wanneer ik op een eiland land, voelt het alsof ik voor het eerst tussen de lakens lig met een nieuw lief. Elke zijde wil ik gezien hebben, van kop tot teen, van kust naar kust. Ik wil haar ruiken en proeven. Zo ook wanneer onze niet-afgelaste-vluc...

een citytrip naar valencia plannen

Op stap met een local in Valencia: de hangmat van het leven

Als je geen zin hebt in een typische citytrip, maar wel het echte Valencia wil ontdekken. Hier lees je onze echte insider tips om de stad te beleven als een local.

Een leeg hoofd en groen hart in de Spaanse bergen

Milieubewust op reis in het eco-glamping resort Finca Les Coves aan de voet van de Spaanse bergen in Alicante. Een aanrader!

logeren in een finca in alicante

Roadtrip: Alicante-Valencia, magistrale wegen van de wereld en Villajoyosa, Boulevard d’Amour

Een heerlijke roadtrip van Alicante naar Valencia, de stad van mijn hart. Dit moet je zeker eens gedaan hebben.

rondreis door spanje

Mosselen vangen in Catalonië: een roadtrip door Spanje

Dat Barcelona in Catalonië ligt, dat wist ik nog net. Maar wat er buiten haar stadsmuren dwaalt, waar haar wegen naartoe leiden, dat wil ik ontdekken. Tijd voor een roadtrip door Catalonië: vier dagen, vijf tofferds, twee huurwagens en slechts 1 r...

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Instagram: show @yannickdepauw and @somsookheimwee feed