Azoren
azoren kaart

Azoren

Dit is dé Belgische reisblog over de Azoren boordevol reistips, gidsen, routes en must see's. Met de beste restaurants en hotels, inclusief secret tips van locals! Bekijk welke eilanden je zeker moet bezoeken, leer bij over de beste hotels of wat doen op Sao Miguel & Pico en het eiland Flores bezoeken.

azoren reisblog vol tips

Azoren reistips: een praktische gids vol met tips voor deze verborgen eilanden

De meest complete gids over de Azoren: Sao Miguel & Pico. Hidden gems: waar eten, welke dingen je moet zien, reistips en must do’s met mooie foto’s.

reis tips azoren

Azoren reistips: de best verstopte eilanden van Europa

Wat te doen op de Azoren? Een gids vol reistips voor avonturiers, fotografen en wijnfans. Watervallen, wandelingen en must do’s. Genieten op de eilanden.

azoren eilanden bezoeken flores

Slow travel: Flores in de Azoren, het einde van Europa

Slow Travel in Europa: Flores op de Azoren bezoeken. Een complete gids met zalige foto’s van watervallen en hikes op het prachtige groene en verlaten eiland. Off the grid much!

unieke plekken om te slapen azoren sul villas santa barbara eco resort

Unieke plekken om te slapen in de Azoren

De beste hotels en accomodaties op Sao Miguel: van Airbnb, eco-resorts, vakantiehuisjes tot luxe-hotel.

wat doen op sao miguel azoren

Mijn liefdesbrief aan São Miguel, het ronkend hart van de Azoren

Deze 8 dingen moet je zeker doen tijdens je vakantie in Sao Miguel op de Azoren. Met voorsprong het mooiste eiland van Europa

reisblog welke eilanden bezoeken op de azoren

Dit zijn alle eilanden van de Azoren op een rijtje

Wij hebben er nog steeds onze mond van vol: de Azoren. Eilanden die als rijke prinsen op witte paarden uw bucket list zouden moeten binnen draven. Maar welke eilanden moet je nu zeker bezoeken op de Azoren? Waar te beginnen?

een reis naar de eilanden van azoren plannen pico cover

Azoren reisgids: Slapen & eten op Sao Miguel en Pico (deel 2)

De eilanden van de Azoren hebben alles waar je van kan dromen. Hier vind je de beste restaurants en slaapplaatsen op Sao Miguel en Pico. Azoren reis gids.

walvis spotten op de azoren

Van walvisjager naar Free Willy op de Azoren

Wil je ook walvissen spotten op de Azoren? Of zwemmen met wilde dolfijnen? Hier de beste tips om walvissen en dolfijnen te zien op de Azoren.

mooiste watervallen Sao Miguel de beste watervallen van portugal beste watervallen azoren

Chasing waterfalls met m’n camera en een flaske rode vino

Hier een oplijsting van de mooiste watervallen die je kan vinden op Sao Miguel op de Azoren. Wil je er graag nog meer zien: ga zeker naar het eiland Flores. Daar is het van waterwalhalla. Maar nu, kopje onder in de vijf beste – of toch bijna...

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.