Zweden
zweden map

Zweden

Zweden is het land van de honderduizenden meren. Jag elskar dig. Een kanotrip off the beaten path in verborgen bossen in het Zweede binnenland, ver weg van alle beschaving. Iets wat iedereen minstens een keer in z'n leven gedaan moet hebben. Als je je reis naar Zweden plant, stop eerst even hier. Lees hier alles over een meerdagse kano tocht of een vakantie op het water in Zweden. Welke startplaatsen neem je best. Hoe ziet een paklijst voor een kanotocht in Zweden er uit en hoeveel dagen moet je rekenen voor de leukste vakantie met de kano in Zweden. Go go go!

winter vakantie in lapland

De leukste dingen om te doen tijdens een winter in Lapland!

Dit zijn de leukste dingen om te doen tijdens je vakantie in Lapland. Ontdek deze heerlijke winterbestemming: Fins Lapland.

husky tours in zweeds lapland

Overwinteren in Zweeds-Lapland: welkom thuis!

Een huskytocht in Lapland spreekt tot ieders verbeelding. Ontdek hier waar je moet zijn in Zweeds Lapland voor deze unieke ervaring onder het noorderlicht!

kanotocht in scandinavie

Kanotochten en wildkamperen in Zweden. Jag älskar det!

Een kanotocht in Zweden maken. Acht dagen wildkamperen into the wild, omringd door bossen vol beren en zeëen van stille meren. Survival met de kano in Varmland.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren, de beste reisgidsen, praktische tips voor vakanties in de Azoren, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.