Oostenrijk
oostenrijk map

Oostenrijk

Skieën in de bergen of wandelen bij zonsopgang? Oostenrijk is een prachtige winterbestemming maar ook de moeite voor een vakantie in de zomer.  Wil je een vakantie naar Oostenrijk plannen? Lees hier de verhalen over reizen naar Polen en droom weg bij de heerlijke foto's. Beste restaurants en beste hotels ga je hier niet snel vinden, maar wel unieke belevingen en tips voor een heerlijke trip!

mountainbiken in de bergen

Zomer in Oostenrijk: de beste mountainbike trails in de bergen

De beste mountainbike trails van Europa vind je in Saalbach-Hinterglemm. In de zomer kan je hier van de hoge bergen schuren met sjieke mountainbikes onder je poep. Een aanrader voor alle thrillseekers en adrenaline lovers.

wandelen in oostenrijk in de zomer

Naar de bergen in de zomer: zo mooi is een zonsopgang in Saalbach in Oostenrijk

Ik zet de radio in de auto uit. Het is muisstil op de bergflanken van Saalbach, op het geluid van enkele verloren koeienbellen na. Zittend op een houten bankje knoop ik mijn veters ietsje steviger vast. Over enkele ogenblikken zal mijn camera ronk...

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.