Caraïben
Caraïben map

Caraïben

Soms Ook Heimwee in de Caraïben, wij keren gauw terug. En jij, wanneer vertrek je? Als je zoekt naar die parelwitte screensaver-stranden met dito blauwe oceaanachtergrond, gooi er nog een palmboom of vijf tegenaan en je zit hier goed.

vakantie in aruba

Aruba: Een avontuurlijk paradijs vol piraten en geheimen 

Een onvergetelijke strandvakantie op Aruba? Het lekkerste eten? Een piraten avontuur? Ezels begroeten? Lekker gaan snorkelen en waar een huurauto nemen? Check deze gids!

de beste foodtruck van bonaire

Uitbuiken in Bonaire

Waar kan je best eten op Bonaire? Jens van BelgianWino schreef het in zijn culinaire zoektocht op dit eiland neer voor jou. Foodtrucks, de beste restaurants, lokale pintjes en verse vis!

flamingos spotten caraiben

De benevelingen van Bonaire

Een vakantie naar Bonaire op de Caraiben is er eentje om nooit meer te vergeten: de beste duikspots, lekker eten, heerlijke natuur en gemakkelijk

Curieus naar Curaçao? (deel 2: de reistips)

Koningin der Caraïben, zo ligt Curaçao nederig maar luxueus en vastberaden tussen Aruba en Bonaire, ergens tussen de twee Amerika’s. Helemaal zoals je je voorstelt, strand met zand en water in de zee. What’s new? Wel, dat Curaçao ferm bewijst meer...

Curieus naar Curaçao?

Op zoek naar het mooiste eiland van de Caraïben, misschien is het wel Curaçao? Helblauwe baaitjes, parelende stranden en Nederlandse gezelligheid. Een eiland in wederopbouw. Benieuwd? Lees snel verder!

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.