Ssshh ssspeak easssy: dit zijn de leukste geheime bars van Parijs

Vorig verhaal

Volgende verhaal

Ssshh ssspeak easssy: dit zijn de leukste geheime bars van Parijs

Op kroegentocht langs de tofste Parijse speakeasy bars.

Citytrip

Op kroegentocht langs de tofste Parijse speakeasy bars.

Met zwetende pollekes sta ik voor wat in eerste instantie lijkt op een Indisch restaurant. Er is niemand binnen, enkel een barman die zorgvuldig glazen afwast. Voorzichtig duw ik de koningsblauwe deur open en zet een stap naar binnen. Ik scan het restaurant, speurend naar een deur. De barman kijkt op en ik vraag twijfelend of ik verder mag. Hij knikt goedkeurend. Ik trek een zware deur open terwijl vrolijke bollywoodtunes me de weg wijzen.

Eerst verschenen op: 13 februari 2022

Aan het laden...

Loading...

Effe snel laden...

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Aan het laden...