Joviaal Jordanië: Hiken langs de legendarische Jordan Trail

Vorig verhaal

Volgende verhaal

Joviaal Jordanië: Hiken langs de legendarische Jordan Trail

The Jordan Trail: Op trektocht door de Jordaanse woestenij

Jordanië

The Jordan Trail: Op trektocht door de Jordaanse woestenij

De wind streelt mijn droge huid. De late namiddagzon tekent donkere contouren af op het machtige gebergte. In de verte zie ik de roze Wadi Arabica. Nog verder, Israël en Palestina. De klankschaal van Ghassab weergalmt op de achtergrond. Jordanië, gij schoon, ongetemd beest. Ik begin er aan. 5 dagen bevond ik mij in the […]

Eerst verschenen op: 12 januari 2022

Aan het laden...

Loading...

Effe snel laden...

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Aan het laden...