Vind je je weg niet? Druk op CMD/CTRL+K.
De vakantie van uw leven start nuReisverhalen voor kleine avonturiers of stoere wereldreizigers

Soms Ook Heimwee is het reisplatform dat bange hartjes, jonge gezinnen en zelfs de zatste tante de wereld toont door knappe foto’s, sjieke storytelling en hier en daar een slechte mop. En, wat wordt jouw volgende reisplan?

Yannick

Ik ben Yannick, uw kapitein van dienst. Ik schrijf al een dikke 10 jaar reisverhalen, sinds mijn soloreis door Australië.

Twijfel je zelf om te vertrekken? Of gewoon goesting om inspiratie op te doen? Of wil je weten waar je de koudste pint in Leuven drinkt of welk het mooiste strand in de Algarve is? Ik vertel het graag met woorden en beelden, samen met Charlie, Sam, Femke, Noa, Michiel, Rens, Jens en Nymke. Zijn we weg?

LEESVOER

Meest recente reisverhalen

Videoreportages

van Soms Ook Heimwee

TV REPORTAGES

Bekijk onze producties, ook op nationale tv zenders via onze partner

Bekijk Soms Ook Heimwee reportages ook oop Evenaar.tv via Telenet Kanaal 51, Proximus kanaal 90 & 340, TV Vlaanderen kanaal 13 en Orange kanaal 39.

BEKIJK REPORTAGES
Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Leuke partners & samenwerkingen

Wil je samen met Soms Ook Heimwee verhalen maken, campagne voeren, of samenwerken?

Laat het maar horen.

Peak Performance
Volkswagen
<Massif des Vosges>
Vins de Provence
<Azores Tourism Board>
Travelbase
<Autentic Glamping tents>
<Een VW California huren>

Samenwerken met Yannick en Charlie van Soms Ook Heimwee is altijd een plezier. De blog staat voor kwaliteit, prachtige foto’s en heerlijke verhalen.

Lynse Coomans, THX Agency

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.