Ierland
ierland map

Ierland

Ierland, waar het bier standaard rijkelijk vloeit in grote glazen en de heuvels steeds lush green zijn. Waar de oceaan tegen machtige kliffen beukt en je 's avonds in de lokale pub meewiegt op deuntjes van een live-band. Sla Dublin ook niet over in je reis door Ierland, ideaal voor een paar dagen barhoppen en concerten meepikken met een Guinness in de hand!

Column: 10 willekeurige tips over 10 willekeurige plekken in Dublin

Huiscolumnist Sam biedt je 10 tips voor de beste eet -en drinkgelegenheden voor je citytrip in Dublin. -Reisblog Soms Ook Heimwee

citytripje dublin

Citytrip: Een dubbeltje Dublin

Volop een citytrip in Dublin aan het plannen? Check zeker deze restaurants, bars en cafés. En probeer in godsnaam Temple Bar te vermijden!

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren, de beste reisgidsen, praktische tips voor vakanties in de Azoren, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.