Finland
finland map

Finland

Hoog in het Noorden ligt Finland, de topbestemming voor de jacht op het prachtige Noorderlicht, lange sneeuwwandelingen en avontuurlijke tochtjes met husky's of sneeuwscooters. Of wat dacht je van een citytrip naar Helsinki?

winter vakantie in lapland

De leukste dingen om te doen tijdens een winter in Lapland!

Dit zijn de leukste dingen om te doen tijdens je vakantie in Lapland. Ontdek deze heerlijke winterbestemming: Fins Lapland.

huskey tochten maken in lapland

Achter een troepje energieke huskies bengelen op een hondenslee in Lapland

Ze zijn op hun scherpst bij vriestemperaturen ver onder nul. Een huskytocht in Lapland stond al een tijdje op de lijst. En vlammen dat die beesten doen…

noorderlicht

Aurora borealis, gij schoon ding

Hoe het noorderlicht fotograferen? Op zoek met Joy en Niel naar de Aurora Borealis in Fins Lapland. Dit is Een fotoreportage van het poollicht in Finland.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.