Bonaire
bonaire map

Bonaire

Bonaire is de ideale luxe escape in de Caraïben voor reizigers die het graag gemakkelijk willen. Ongelofelijke duikspots, prachtige natuur, heerlijk weer, zalig eten en... iedereen spreekt er Nederlands!

de beste foodtruck van bonaire

Uitbuiken in Bonaire

Waar kan je best eten op Bonaire? Jens van BelgianWino schreef het in zijn culinaire zoektocht op dit eiland neer voor jou. Foodtrucks, de beste restaurants, lokale pintjes en verse vis!

flamingos spotten caraiben

De benevelingen van Bonaire

Een vakantie naar Bonaire op de Caraiben is er eentje om nooit meer te vergeten: de beste duikspots, lekker eten, heerlijke natuur en gemakkelijk

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren, de beste reisgidsen, praktische tips voor vakanties in de Azoren, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.