Zuid-Afrika
zuid-afrika map

Zuid-Afrika

Op deze reisblog over Zuid-Afrika vind je alle tips voor een vakantie naar de droombestemming Zuid-Afrika. Van safari's in het Krugerpark tot vrijwilligerswerk in Johannesburg en huwelijksreizen in Zuid-Afrika. Soms Ook Heimwee is de Zuid Afrika reisblog met mooiste verhalen, tips en prachtige foto's.

Onze reisgidsen, verhalen en tips over

reizen naar Zuid-Afrika

beste safaritocht in zuid afrika

Safari in Krugerpark in Zuid-Afrika, een wreed maar uniek moment. Of niet?

Een wilde hond loopt achter een uitgeputte impala. Wij volgen met een safari jeep. Dit waren de meest beklijvende minuten van mijn verblijf in Zuid Afrika.

vrijwilligerswerk doen in afrika

Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika: die keer bij Zazu in het Kruger Park ļ»æ

Meer weten over vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika? Dieren verzorgen en werken met kinderen als vrijwilliger in dit fantastisch land is een top ervaring.

mooiste huwelijkreis zuid afrika

Luxe honeymoon-bestemming in het bonkend hart van het Krugerpark, Zuid-Afrika

Ooit al eens een flesje champieter ontkurkt in je privƩzwembad met zicht op een stelletje kussende giraffen bij ondergaande zon? Of een buitendouche genomen terwijl een stelletje bronstige bavianen je passioneel aanstaren? In Jock Safari Lodge in ...

welk park in kruger park bezoeken

De mooiste safari in het Krugerpark, Zuid-Afrika: Makalali Private Game Reserve

Ik word wakker met het geluid van blaadjes die hartstochtelijk van een dorre struik worden gerukt door de tong als schuurpapier van een Afrikaanse giraf. Ik bevind me midden in het Makalali game reserve in de Afrikaanse bush, vlak buiten het Kruge...

kruger park bezoeken

Safari in het Kruger Park, Zuid-Afrika: In de sporen van de leeuw

De vernietigende stank van een opengereten zebra onthult de schuilplaats aan Richard, een spotter die op de motorkap van de ronkende Land Rover zijn met littekens bezaaide neus achterna jaagt. Op mijn eerste safari in het Kruger Park in het noorde...

Wie zijn we?

Reisblog SomsĀ OokĀ Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling. Ā Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Aan het laden...