Header Background
Header Background
De vakantie van uw leven start nuReisverhalen voor kleine avonturiers of stoere wereldreizigers
Vind je je weg niet? Druk op CMD/CTRL+K.

Soms Ook Heimwee is het reisplatform dat bange hartjes, jonge gezinnen en zelfs de zatste tante de wereld toont door knappe foto’s, sjieke storytelling en hier en daar een slechte mop. En, wat wordt jouw volgende reisplan?

👋 Ik ben Yannick! Al 10 jaar schrijf ik verhalen over mijn reizen.

Deze reisblog is ontstaan toen ik er in m'n eentje een jaar op uit trok naar Australië en Zuid-Oost Azië. Ondertussen is Soms Ook Heimwee een team van 7 enthousiaste content creators die op een mooie manier werken voor 1 doel: jou inspireren om er ook zelf op uit te trekken.

Twijfel je over die wereldreis? Of zoek je nog een vakantiebestemming? Of wil je weten waar je de koudste pint in Leuven drinkt of welk het mooiste strand in de Algarve is?
Komt helemaal goed!

Loading...

Leuke partners & samenwerkingen

Wil je samen met Soms Ook Heimwee verhalen maken, campagne voeren, of samenwerken?

Laat het maar horen.

Peak Performance
<Hedgren>
Volkswagen
<Massif des Vosges>
Vins de Provence
<Azores Tourism Board>
Travelbase
<Autentic Glamping tents>
<Een VW California huren>

Samenwerken met Yannick en Charlie van Soms Ook Heimwee is altijd een plezier. De blog staat voor kwaliteit, prachtige foto’s en heerlijke verhalen.

Lynse Coomans, THX Agency

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen
Loading...

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Aan het laden...