Hongarije
hongarije map

Hongarije

Hongarije, het land van poestas en van zigeuners en van muziek! Dit kinderliedje kruipt meteen in mijn oren als ik aan dit mooie land denk. Niet alleen de hoofdstap is nog steeds een van de tofste citytrips die ik al deed, maar ook de rest van het land is de moeite waarde om een mooie rondreis te maken.

fotos van boedapest

Column: Reisverslag van een verlegen eurotripper (Boedapest, deel 1)

Een kortverhaal van huiscolumnist Sam over zijn vakantie trip uitstap naar Boedapest, Hongarije. Inclusief pakje condooms en kater.

boedapest kort verhaal

In beeld: 2 dagen Boedapest

Boedapest in beeld: Hongarije must do’s en travel tips. En vooral veel fotos van cultuur en architectuur. -Reisblog Soms Ook Heimwee

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.