Noorwegen
noorwegen map

Noorwegen

Ervaar het spectaculaire landschap van Noorwegen tijdens een onvergetelijke vakantie. Van de fjorden tot de bergen, ontdek de natuurlijke schoonheid die alleen Noorwegen te bieden heeft. Maak indrukwekkende wandelingen, ga vissen in kristalheldere rivieren en bewonder het noorderlicht. Een vakantie naar Noorwegen is elke euro waard en zal onuitwisbare herinneringen opleveren.

noorwegen roadtrip

Non-stop Noorwegen

Ervaar het spectaculaire landschap van Noorwegen tijdens een onvergetelijke roadtrip door de lens van Arno en Eva. Van de fjorden tot de bergen, ontdek de natuurlijke schoonheid die alleen Noorwegen te bieden heeft. Kamperen in heerlijke decors, g...

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.