Hong Kong
hong-kong map

Hong Kong

Vakantie naar de Hong Kong? Tips nodig voor dit prachtige land? Ontdek hier reisblog Soms Ook Heimwee vol goede verhalen en prachtige foto's over deze bruisende metropool in het Oosten.

Onze reisgidsen, verhalen en tips over

reizen naar Hong Kong

vluchten van brussel naar hongkong

Hong Kong in 5 unieke insteken

Reis door de bruisende straten en hoog reikende wolkenkrabbers. Proef de rijke cultuur van Hong Kong en geniet van de drukke markten en traditionele eetgewoonten. Geniet op adembenemende uitzichten en dans de nacht weg in het nightlife van Hongko...

street food hong kong vliegen cathay skyline

De geur van de Oosterse haven: het beste eten van Hongkong smaakt zo

Een citytrip naar Hongkong plannen? Dan moet je zeker gaan eten in de lokale dai pai dongs of andere heerlijke streetfood markets. En ken je Betsy beer al?

vluchten van brussel naar hongkong

Eclectische maaltijden op je vlucht naar Hongkong met Cathay Pacific

Vliegen van Brussel naar Hongkong met Cathay Pacific is vanaf vandaag nóg comfortabeler en luxueuzer.

remote werken city trip hong kong

Over remote werken in & Premium vliegen naar Hong Kong

Dit zijn enkele van de leukste plekken om remote te werken in Hong Kong en vliegen in stijl als een ware zakenman met de Premium Economy van Cathay Pacific

citytrip hongkong

Remote werken in Hongkong, city of dreams

Remote werken done right: een weekje Hong Kong. Hoe ik dat doe, veel reizen als reisblogger combineren met voltijds werken? Over jongleren met 20 vakantiedagen, het remote-first bedrijf madewithlove, Hong Kong en Vlaamse belangen.

wat kost een wereldreis

Hoeveel kost een wereldreis?

Wat is de prijs van een wereldreis? Het hangt af van de type reis die je wil maken. Daarvoor moet je weten welke reiziger je bent. Je hebt 3 type’s: Frida, Stijn en Dax…

reistips hong kong

Hong Kong tussen de locals. Veel locals.

Ik laat me 4 dagen lang meenemen door de straten van Hongkong door local Matthew, wellicht de liefste der Hongkongers, die me de beste must do’s & eat’s van de stad toont.

streetfood thailand

Dit is het beste streetfood van Azië

Het beste streetfood van Zuid-Oost Azië. Van Pho Bo tot Banana Pancakes, streetfood van Thailand, Vietnam en Cambodja zal je niet in de steek laten.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Aan het laden...