Reistips

Reistips

Reisblog met zalige foto's voor de ideale vakantie, zalige roadtrip, rustig kamperen of citytrip. Vol tips, goeie storytelling en meeslepende reisverhalen.

Nazare en reizen in Portugal

Een jaar om nooit te vergeten

Een jaar lockdown is geen verloren jaar. We maakten een jaar lang herinneringen voor het leven. Fotoboeken vol. Kleine en grote dingen.

De mooiste wandelingen van Amerika

De elementen trotseren op de mooiste hiking trails in Amerika

Een speurtocht naar de mooiste wandelingen in Amerika vanuit het perspectief van een aspirerend sportieveling.

Survival in de Ardennen, want die zijn eigenlijk kei heavy metal

Een weekendje Ardennen in de Gaumestreek, minus het wandelen? Dat gaat, met een bezoek aan de abdij van Orval en chocolade eten in de buurt van een kasteel!

een rondreis door kroatie en dubrovnik plannen

8 herinneringen aan Dubrovnik & Kroatië: reisgids met tips

Ik herinner mij Dubrovnik, een stad met de naam als een geheim wachtwoord, een wachtwoord voor een poort naar een vergeten tijdperk. De middeleeuwse architectuur met terracotta daken was niet voor niets het feeërieke decor van Game of Thrones en b...

reistrends reisblog corona opinie

Van je zetel naar de horizon

Even dromen naar overmorgen. Wanneer mogen we weer reizen? Wat met de reissector na de crisis en de renaissance van het reizen. En een verloren streepje wit aan de azuurblauwe hemel.

staycation tips

Thuisblijven voor mietjes

Ons land maakt een ongeziene medische en straks ook economische crisis door. Maar dat biedt ook kansen; zo slaat Soms Ook Heimwee de handen in elkaar met enkele andere van de beste Belgische reisbloggers.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Instagram: show @yannickdepauw and @somsookheimwee feed