Duitsland
duitsland

Duitsland

Een roadtrip naar Duitsand? Wil je ook op zoek gaan naar verborgen kastelen en helblauwe bergmeren? Of genieten van al het lekkers dat onze Duitse buren te bieden hebben? Wij gingen voor jou op pad, onze verhalen lees je hier.

duisburg ruhrgebied fotografie

Het Roezemoezig Ruhrgebied: de mooiste fotolocaties in omgeving Essen en Duisburg

Dit zijn de beste fotolocaties in het Ruhrgebied rond Essen en Duisberg. Een must-read voor alle urbex- en landschapsfotografen onder ons! Het Ruhrgebied is een heerlijke regio voor fotografie.

Dromerig Duitsland

Een midweek wegdromen in het Zwarte Woud, van Karlsruhe naar Baden-Baden tot in Baiersbronn. Een midweek wegdromen in het Zwarte Woud; beter bekend als het sprookjesbos van Duitsland

kleurrijk straatbeeld citytrip Düsseldorf Duitsland

Duurzaam Duitsland: een citytrip naar de culturele banaan van Noordrijn-Westfalen

Op ontdekking in de urban jungle van kunst en cultuur die zich aftekent als een stedelijke banaan van het Rijnland tot het Ruhrgebied.

wat doen in nedersaksen

Göttingen in Nedersaksen, Duitse verhoopte studentenstad van onze kinderen.

Het charmate Göttingen bezoeken tijdens je roadtrip door Duitsland. Sam deed het voor jou, de nostalgie volgde hem.

goslar duitsland roadtrip bezoeken

Goslar: een Pittoresk plekje vol Duitse Romantiek en Industriële pracht

Het pittoreske Goslar bezoeken tijdens je roadtrip door Duitsland. Sam deed het voor jou, de nostalgie volgde hem.

wandelen aan de eibsee

Eibsee in Duitsland: het meest gefotografeerde meer van Instagram

Eibsee! Zet dit picture perfect meer zeker op je lijst als je een roadtrip door Duitsland plant. Het is een van de mooiste meren van Europa.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.