Indonesië
indonesie

Indonesië

Indonesië heeft prachtige eilanden om te ontdekken. Wij testten alvast deze toppers voor je uit:

Onze reisgidsen, verhalen en tips over

reizen naar Indonesië

Een magnifieke zonsopgang in Indonesië

Het is eindelijk beslist: ik ga een wereldreis maken

Wil je een wereldreis maken maar je weet niet goed hoe? Lees Dieter’s verhaal op reisblog Soms Ook Heimwee.

wat kost een wereldreis

Hoeveel kost een wereldreis?

Wat is de prijs van een wereldreis? Het hangt af van de type reis die je wil maken. Daarvoor moet je weten welke reiziger je bent. Je hebt 3 type’s: Frida, Stijn en Dax…

streetfood thailand

Dit is het beste streetfood van Azië

Het beste streetfood van Zuid-Oost Azië. Van Pho Bo tot Banana Pancakes, streetfood van Thailand, Vietnam en Cambodja zal je niet in de steek laten.

Hipsters, hippies en het Ubud apenbos

Save the best for last, dacht ik toen ik m’n Bali plan uitwerkte. Elke Bali-bezoeker is laaiend over deze culturele hippiestad in het centrum van het land. En terecht, zo bleek. Al vroeg ik me wel af wat dat Ubud apenbos precies wa...

lovina dolfijnen

Op dolfijnenjacht in Lovina

Met de brommer naar het noorder van Bali gereden voor twee dingen: Lovina Dolfijnen. En op de koop toe nog eens de mooiste sunrise van mn leven gezien.

In beeld: Bali met haar duizend zonsondergangen, gifgroene rijstvelden & heilige katten

Ik verliet de drukte van Bali en haar horden toeristen en dook met mijn brommer de bergen in, ver naar het Noorden. Met mijn ogen wijd open, muziek in de oren. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

welke van de Gili eilanden

Op de Gili’s zonder 1 druppel water aan te raken

Op een prachtige subtropische eilandengroep belanden terwijl je voetzool aan flarden gescheurd is. Een uitdaging die ik niet wil herhalen. En ook mijn mening over welke van de de Gili eilanden het mooist is. Door mijn surfavonturen in Ba...

Zonder kleerscheuren in Bali & Lombok

Mijn eerste soloreisweek zit er op. Klaar voor een rondreis in Bali en Lombok, en ook gewoon worden aan backpacking en budget-travelling.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Aan het laden...