Verenigd Koninkrijk
verenigd koninkrijk map

Verenigd Koninkrijk

Cheers: Reisblog met verhalen en knappe foto's van Engeland en het Verenigd Koninkrijk boordevol tips, steengoede storytelling en reisverhalen.

roadtrip vw met baby in de cotswolds

De kampeerkronieken van een grillige roadtrip door de Cotswolds & South West England

Wie ons al langer volgt dan vandaag of gisteren, weet dat wij helemaal warm worden van roadtrips en al helemaal in vuur en vlam staan als we dat in een Volkswagen California camper doen.

wat doen in londen

5X Verborgen rust in London

Enkele verborgen plekjes van Londen. Rustige plekjes om te bekomen in de grootstad. Niet te veel volk, lekker chillen.

Terug van wereldreis: over Travel Blues & knaagdieren en de frisse lucht in West Sussex

Mijn nieuwjaarsbrief voor 2017: travel blues en opnieuw vertrekken

londen met kinderen

Op zoek naar de brug van Peter Pan

Kleine meisjes worden groot. “Ik wil graag eens naar Londen gaan”, antwoordde ze toen ik haar vroeg wat ze wou voor Nieuwjaar. Als peter met een mama die in de metropool woont, kon ik deze kans echt niet laten schieten. En dan deel ik ...

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.