Curaçao
curaçao map

Curaçao

Soms Ook Heimwee in Curaçao – Belgische reisblog en fotografie voor grote twijfelaars en bange hartjes. Tips voor wereldreizen voor mietjes.

Curieus naar Curaçao? (deel 2: de reistips)

Koningin der Caraïben, zo ligt Curaçao nederig maar luxueus en vastberaden tussen Aruba en Bonaire, ergens tussen de twee Amerika’s. Helemaal zoals je je voorstelt, strand met zand en water in de zee. What’s new? Wel, dat Curaçao ferm bewijst meer...

Curieus naar Curaçao?

Op zoek naar het mooiste eiland van de Caraïben, misschien is het wel Curaçao? Helblauwe baaitjes, parelende stranden en Nederlandse gezelligheid. Een eiland in wederopbouw. Benieuwd? Lees snel verder!

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren, de beste reisgidsen, praktische tips voor vakanties in de Azoren, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.