Slowakije
slowakije map

Slowakije

Zin in het Tatra gebergte? Een vakantie naar Slowakije plannen? Lees hier de verhalen over reizen naar Slowakije en droom weg bij de heerlijke foto's. Beste restaurants en beste hotels ga je hier niet snel vinden, maar wel unieke belevingen en tips voor een heerlijke trip!

tatra gebergte slowakije bezoeken

In beeld: Dagje hiken in het Tatras gebergte van Slowakije

Een tripje naar Slowakije, dit moet je zeker weten voor je doortocht naar Polen.

Bratislava, een citytrip om snel te vergeten

Bratislava gaf ons de beste worst-first-impression van onze vijfdaagse kilometervretertrip door de Balkan. Ik zou graag zeggen dat het slechts over de eerste indruk ging, maar dat kan ik niet. Wat te doen in Bratislava? Toen we van Auschwitz naar ...

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren, de beste reisgidsen, praktische tips voor vakanties in de Azoren, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.