Slowakije

Slowakije

Zin in het Tatra gebergte? Een vakantie naar Slowakije plannen? Lees hier de verhalen over reizen naar Slowakije en droom weg bij de heerlijke foto's. Beste restaurants en beste hotels ga je hier niet snel vinden, maar wel unieke belevingen en tips voor een heerlijke trip!

tatra slowakije hikes

In beeld: Dagje hiken in het Tatras gebergte van Slowakije

Op vakantie naar het Slowakije Tatra gebergte? Bekijk hier de foto’s van mijn tripje door de sneeuw. Het Tatragebergte, scherpgerande bergketen Het landschap met grillige rotsen en scherpe toppen van de Tatrabergen vormt een van de meest ind...

Bratislava, een citytrip om snel te vergeten

Bratislava gaf ons de beste worst-first-impression van onze vijfdaagse kilometervretertrip door de Balkan. Ik zou graag zeggen dat het slechts over de eerste indruk ging, maar dat kan ik niet. Wat te doen in Bratislava? Toen we van Auschwitz naar ...

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Instagram: show @yannickdepauw and @somsookheimwee feed