Roemenië
roemenie map

Roemenië

Dracula achterna? Een tripje over de Transfăgărășan road maken, de mooiste weg van de wereld? Een vakantie naar Roemenie plannen? Lees hier de verhalen over reizen naar Roemenie en droom weg bij de heerlijke foto's. Beste restaurants en beste hotels ga je hier niet snel vinden, maar wel unieke belevingen en tips voor een heerlijke trip!

hoia baciu spookbos roemenie dark tourism

Transsylvanië en de Roemeense Karpaten: het spookbos van Dracula

Transsylvanië in Roemenië: de achtertuin van Dracula met Hoia Baciu als spookbos speeltuin. Deze roadtrip van Cluj naar Transfagarasan is echt de moeite.

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.