Polen
polen map

Polen

Polen is een van de meest ondergewaardeerde bestemmingen van Europa. Wil je een vakantie naar Polen plannen? Lees hier de verhalen over reizen naar Polen en droom weg bij de heerlijke foto's. Beste restaurants en beste hotels ga je hier niet snel vinden, maar wel unieke belevingen en tips voor een heerlijke trip!

roadtrip polen

Een roadtrip langs oerbossen, bergtoppen en gebraden varkenshiel

Zin in een roadtrip naar Polen? Dit moet je zeker op je lijst zetten. Want de Poolse oerbossen en stemmige stadjes zijn een bezoek zeker waard.

foto's van Auschwitz

De onwezenlijke omvang van Auschwitz-Birkenau

De tweede trip van maart bracht me naar het Tatras gebergte (Slowakije), Bratislava en Budapest. Maar wel met een tussenstop in Auschwitz-Birkenau. Iets wat iedereen in zijn leven gezien moet hebben, of op z’n minst toch enkele fotoR...

Wie zijn we?

Reisblog Soms Ook Heimwee

Wij zijn een reisblog voor de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die droomt van wereldreizen, roadtrips, kamperen of citytrips, maar misschien niet durft.
Met fotografie en pakkende storytelling.  Meer lezen

Op de hoogte blijven?

Ontvang de nieuwste & heet-van-de-naald reisverhalen, columns & win-acties recht in je mailbox. We zullen jouw gegevens niet aan Google verkopen, beloofd.

Belgische reisblog Soms Ook Heimwee, dat is: glamping tenten huren in België, de beste reisgidsen voor een heerlijke vakantie, praktische tips voor vakanties in de Azoren,wildkamperen in België, kamperen in de Ardennen of een roadtrip maken in Jordanie.