Inspiratie

Citytrip

Duik de stad in

Kamperen

Met de tent, auto of kano

Roadtrip

De weg als bestemming

Soloreizen

Ook voor bange hartjes

Vlakbij

Artikels over België of net daarbuiten

Wereldreizen

Voor mietjes en bonkende harten

Column & Opinie

Soms ook een mening


Of lees eens een random artikel

Wildzwemmen in Frankrijk

De titel is gepikt van het gelijknamige boek: Wild Swimming in France. Zodra je een 4-tal dagen vrij hebt en snakt naar rust en zon, is het de moeite om in je auto te springen om te gaan wildzwemmen in Frankrijk.

Verder lezen

Wildkamperen in Europa, magda?

Wij mensen, zijn altijd op zoek naar een tikje vrijheid en het gevoel dat de wereld aan onze voeten ligt. Het lijkt wel of het bloed van onze nomadische voorouders nog steeds door onze aderen stroomt, en ons doet snakken wat ruimte om te dromen en gewoon te zijn, met een leeg hoofd en een…

Verder lezen

Wilde paarden, Limburgse vetes en knapkoek aan de Maasvallei

Het gaat allemaal snel in Limburg, stel je voor. Dé provincie bij uitstek die zich aan de kop van het ‘binnenlandse-toerisme-klassement’ aan het nestelen is. Je kan er vet-sjik met je mountainbike door de bossen vlammen, wreed-gooi wandelingen maken over duinen en door uitgestrekte parken en in schjtijll gaan eten in en rond Maaseik. Ik…

Verder lezen

Wilde duinen en nostalgie in Bredene

De Belgische kust, een weekendje aan zee: wat te doen? Voor de een pure nostalgie, voor de ander te druk. Maar onze kust heeft zoveel moois te bieden, zoals in Bredene met haar wilde duinen, ongerept strand en coole surcflubs. Tips voor een weekendje aan zee.

Verder lezen

Wereldreizen voor mietjes

Soloreizen voor beginners: Wat moet je meenemen? Welke papieren moet je in orde brengen? Een blog vol tips om te vertrekken op je eerste wereldreis.

Verder lezen