Leukste reisblogs Australië

wat doen als soloblogger
 1. NO WORRIES

  Twee Gentenaren die ongeveer helemaal doen wat ik graag zou willen doen. Hun blog staat boordevol praktische informatie voor iedereen die voor lange tijd (naar Australië) wil reizen, maar ook persoonlijke verhalen en reistips.
  Gelijkaardig: http://www.griet-en-david.be/

 2. The World is a Circus

  De Belgische Liselotte – naast goeie vriendin van Nina ook ex-vtm journalist – schrijft op haar Engelstalige blog persoonlijke verhalen, waar zelfs de mindere kanten van het reizen aan bod komen. Ze reist alleen, impulsief en avontuurlijk. Het enige wat ze mist is de Belgische café-cultuur.

 3. Sil & Antoine Down Under

  Surfers die Australië doorkruisten met een busje. Dit jonge koppel toont hoe je met een klein budget maffe avonturen kan beleven.

 4. Tinne Cornelissen (Elsewhere) – Blog offline

  Jonge illustrator die het avontuur in Australië en Nieuw-Zeeland is gaan opzoeken. Ze woonde en werkte lang bij Bondi Beach en kan dus echte local tips geven. Nu lees je verder over haar avonturen in Europa. Schone foto’s en fijne verhalen mét ook handige fotografie-tips.

 5. Charliano

  Deze twee Nederlanders reden met een 4×4 de ongerepte delen van Australië door. Deze blog haalde mij volledig over de streep om te vertrekken.
  Wanneer vertrek ik??? Is het nog laaaaaaaang!!!!???

What's your reaction?
0Geef een hartje
Show CommentsClose Comments

2 Comments

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.