Soms Ook Heimwee is de visuele Belgische reisblog en fotografie van Yannick

Deze site is er voor de mietjes, de grote twijfelaars en de bange zieltjes. Voor iedereen die een wereldreis wil maken of een gekke roadtrip wil plannen. Een visuele reisblog die zo veel mogelijk mensen wil overtuigen om er zelf op uit te trekken. Naar de kleinste verhalen tot de grootste avonturen. Wekelijks krijg ik vragen en reacties van lezers die het ook voelen kriebelen. En zo lang ik het gevoel blijf hebben dat ik mensen blijf motiveren om te jumpen, dan springt mijn jong reizigershart

Ik had eigenlijk nog niet zo veel gereisd en was ook allesbehalve de grootste avonturier. Backpacken had ik voor mijn grote avontuur nooit gedaan, laat staan in m’n eentje. Ik was zelfs nog nooit langer dan 1 maand van huis geweest….

Vandaag is Soms Ook Heimwee er als een platform om andere twijfelaars over de streep te trekken. Dit door pakkende verhalen en verbluffende vergezichten van de mooiste plekken over de hele wereld. Met een focus op outdoor, avontuur, kamperen, low budget en soloreizen.

Awards

UTD Travel Blog Awards 2021

Winner: Best Adventure Travel
Winner: Best Sustainable Travel
Nominee: Best Travel Photo & Audience Choice Award

UTD Travel Blog Awards 2020

Winner: Best Sustainable Travel
Nominee: Best Roadtrip & Sustainable Travel

UTD Travel Blog Awards 2019

Winner: Best Benelux Story
Winner: Best Winter Story
Nominee: Best Beach, Hotel, Citytrip, Roadtrip & Adventure Travel

Soms Ook Heimwee blijft mij verbazen. Zo een straffe fotografie, zo een persoonlijke storytelling, zo mooi geschreven en zo aangrijpend. Ik snap nog steeds niet waarom ik zelf niet op wereldreis vertrokken ben.

Wereldreizen voor mietjes

Het Team

Een Reizende Fotograaf, een Chef Logistiek & Copywriter en een Columnist die nooit op reis gaat.

yannick de pauw reisblogger

Yannick De Pauw

Wereldreiziger & Fotograaf

Wil je SOH steunen? Bekijk de spaarpot.